امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد عارف: آمریکا می‌گوید شروط ما را بپذیرید تا مذاکره کنیم ولی ما این رویکرد را نمی‌پذیریم پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت سردار افشار نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت تقدیم پیام رهبر انقلاب به پوتین در سفر لاریجانی به مسکو سرلشکر موسوی: یمن مقتدرانه در خط مقدم دفاع از ملت فلسطین قرار دارد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حاج حسین مهدیان قائم‌پناه: برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: دعوای اصلی با آمریکا بر سر «حاکمیت الهی» است نه انرژی هسته‌ای بروجردی: نمی‌توان به آمریکا در مذاکرات اعتماد کرد سعیدی: حامیان برجام به جای فرار به جلو پاسخگوی گذشته خود باشند سردار فدوی: تمام توان نظامی دنیا را در جنگ ۱۲ روزه شکست دادیم پزشکیان: ما روی طلا خوابیده ایم و گرسنه ایم؛ مقصر خود ما هستیم نه آمریکا! درگذشت رئیس ستاد مرکزی سپاه در دفاع مقدس / سردار علیرضا افشار که بود؟

استفاده تروریست‌ها از اسلحه M۴ آمریکایی در حمله به بلوچستان

خبرنگار تسنیم به اطلاعات تازه‌ای از تجیهزات بسیار پیشرفته تروریست‌ها در حمله به مقر انتظامی و نظامی در چابهار و راسک دست یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عوامل حادثه تروریستی چابهار و راسک ایرانی نبوده‌ و همگی از اتباع خارجی و کاملاً آموزش دیده بوده‌اند و برنامه‌ریزی عملیات توسط سرویس‌های خارجی صورت گرفته است.

تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای از جمله دوربین پیشرفته دید در شب، جلیقه ضدگلوله که زیر آن کمربند انتحاری جاسازی شده بوده، ماسک ضدشیمیایی، بیسیم‌های حرفه‌ای دارای ارتباط مداوم شبکه‌ای، نارنجک‌انداز 30 میلیمتری نصب شده روی اسلحه، مواد انفجاری C4، بسته جیره غذایی چند روزه، اسلحه M4 آمریکایی و نردبان‌های بسیار سبک تاشو جهت ورود به اماکن در این عملیات توسط تروریست‌ها بکارگیری شده است.

گفتنی است یکی از گروگان‌های بومی بلوچ هنگامی که در بند تروریست‌ها بوده با آنها با زبان بلوچی صحبت کرده که تروریست‌ها با خشونت به وی تاکید کرده‌اند که متوجه زبان گفت‌وگو نمی‌شوند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار